Anunţuri şi Evenimente

Proiectul pentru susţinerea autorităţilor publice locale 2014

 

În luna iunie curent a început procesul de implementare a proiectului pentru susţinerea autorităţilor publice locale (The Local Government Support Project in Moldova-LGSP) implementat în cadrul acordului de asistenţă încheiat între Agenţia Statelor Unite pentru Dezvoltare Internaţională (USAID) şi Guvernul Republicii Moldova, ce stabileşte parteneriat pentru o guvernare locală mai bună. Proiectul va îmbunătăţi serviciile locale şi infrastructura, ajutând autorităţile publice locale să sporească capacitatea de planificare, finanţare şi administrare a infrastructurii, a serviciilor municipale. În cadrul acestui proiect au fost selectate 11 oraşe-partenere pentru care compania de consultanţă „ProConsulting” efectuează analiza diagnostică şi planul de îmbunătăţire a operatorilor de apă şi canalizare. 

 

 

Update, luna septembrie: Echipa PROCONSULTING implementează proiectul pentru susţinerea autorităţilor publice locale (The Local Government Support Project in Moldova-LGSP) implementat în cadrul acordului de asistenţă încheiat între Agenţia Statelor Unite pentru Dezvoltare Internaţională (USAID) şi Guvernul Republicii Moldova, ce stabileşte parteneriatul pentru o guvernare locală mai bună. 

Până la etapa actuală s-au efectuat 6 vizite de informare și colectare a datelor la 6 întreprinderi municipale din ţară şi s-au elaborat analizeile diagnostice pentru acestea. 

Proiectul va îmbunătăţi serviciile locale şi infrastructura, ajutând autorităţile publice locale să sporească capacitatea de planificare, finanţare şi administrare a infrastructurii. În cadrul acestui proiect au fost selectate 11 oraşe-partenere pentru care compania de consultanţă „ProConsulting” efectuează analiza diagnostică şi planul de îmbunătăţire a operatorilor de apă şi canalizare.

vizita de lucru basarabeasca