Anunţuri şi Evenimente

Time-management pentru angajaţii „American Councils”

image001

La data de 24 august 2011 trainerii companiei ProConsulting au efectuat trainingul cu tematica „Time Management” pentru angajaţii Organizaţiei Non-profit -  American Councils .

Trainingul a avut drept scop familiarizarea participanţilor cu factorii de percepţie a timpului, cu tehnicile de stabilire şi prioritizare a scopurilor şi tehnicile de identificare şi eliminare a „răpitorilor” de timp.

Pe parcursul trainingului managerii şi asistenţii de la American Councils au însuşit diverse instrumente de gestionare eficientă a timpului, precum Mindmap, graficul Gantt, matricea Eisenhower, metoda ABC, metoda Pareto etc. Participanţii au însuşit, de asemenea, metodele de utilizare eficientă a timpului de muncă şi a timpului personal, precum şi metode de echilibrare a scopurilor personale cu cele ale companiei.

Trainerii companiei ProConsulting SRL, Mariana Radov şi Dumitru Stratan, au creat o atmosferă propice studierii Time-management-ului, iar cunoştinţele acumulate  pe parcursul trainingului vor fi utilizate pe viitor de participanţi pentru a-şi gestiona cît mai eficient timpul.