Anunţuri şi Evenimente

Compania ProConsulting a organizat workshop-ul pentru prezentarea rezultatelor proiectului„Modernizarea serviciilor publice în Republica Moldova”.

Compania “ProConsulting” la 11 mai 2011 a organizat workshop-ul pentru prezentarea rezultatelor proiectului “Modernizarea serviciilor publice în Republica Moldova”. Evenimentul a avut loc în oraşul Şoldăneşti şi a fost organizat în colaborare cu Agenţia de Cooperare a Germaniei (GIZ).

Pe parcursul workshop-ului au fost expuse concluziile analizei diagnostic a întreprinderii municipale “Regia Apă Şoldăneşti” şi cele referitoare la fezabilitatea proiectului „Extinderea sistemului integrat de management a deşeurilor solide al oraşului Şoldăneşti în 7 localităţi din raioanele Şoldăneşti şi Rezina, amplasate în bazinul rîului Ciorna”.

La finalul discuţiilor echipa de experţi a companiei “ProConsulting” a enunţat recomandările pentru activitatea de perspectivă a întreprinderii municipale “Regia Apă Şoldăneşti”, impactul implementării acestora şi planul de acţiuni pentru implementarea lor.

La eveniment au participat reprezentanţi ai întreprinderii municipale “Regia Apă Şoldăneşti”, primarul oraşului Şoldăneşti, primarii din localităţile participante în proiect, reprezentanţi ai Ministerului Mediului şi Ministerului Dezvoltării Regionale şi Construcţiilor, delegaţii din partea Agenţia de Dezvoltare Regională Centru (ADR Centru), membrii Direcţiei de producţie "Apă-Canal" Hînceşti precum şi experţii companiei ProConsulting şi ai GIZ implicaţi în realizarea proiectului.