Anunţuri şi Evenimente

Runda a doua a concursului de finanțare a proiectelor de dezvoltare a afacerilor în Găgăuzia și Taraclia

 

Mai mult de 240 participanți au fost la training-ul de informare referitor la procedura de aplicare la granturile europene, în perioada 01 – 04 martie 2017. Echipa ProConsulting a efectuat 4 sesiuni de informare în Comrat, Ceadîr-Lunga, Vulcănești și Taraclia în cadrul cărora au explicat procedura de aplicare și cele mai frecvente greșeli comise de participanții la prima rundă a concursului.

 

Anatolie Palade, director ProConsulting, afirmă referitor la cererile de grant: “Trebuie să ieșiți din zona de confort și să vă puneți întrebări concrete pentru fiece etapă a proiectului propus. Întrebările date vă vor ajuta să scrieți mai bine cererea de grant”.

 

Pachetul de documente pentru cererea de grant

  1. Condițiile de participare (Ghidul): bit.do/2ndcall-guideSARD 
  2. Documentele pentru depunerea Propunerilor de proiect de către întreprinderile mici și mijlocii: bit.do/2ndcall-SARD-IMM 
  3. Documentele pentru depunerea cererilor de către start-up-uri: bit.do/2ndcall-SARD-startup 

Vă rugăm să citiți documentele date cu atenție!

 

Prezentarea training-ului o găsiți AICI.

 

Termenul limită pentru depunerea Propunerilor de proiect: 5 mai 2017, ora 17:00. Cererile depuse mai târziu de termenul limită nu vor fi acceptate.

 

Pentru mai multe informații, vă rugăm să contactați reprezentanții companiei "ProConsulting" sau Coordonatorii locali:

“ProConsulting”: Sebov Dumitru. Tel.: +373 691 324 48; e-mail:Această adresă de email este protejată contra spambots. Trebuie să activați JavaScript pentru a o vedea.

Coordonator local Comrat: Marinovscaia - Ibrișim Olga. Tel.: +373 698 902 64; e-mail: Această adresă de email este protejată contra spambots. Trebuie să activați JavaScript pentru a o vedea.

Coordonator local Taraclia: Burimecicov Chiril. Tel.: +373 785 488 89; e-mail: Această adresă de email este protejată contra spambots. Trebuie să activați JavaScript pentru a o vedea.

Coordonator local Ceadîr-Lunga: Cojocar Natalia. Tel.: +373 767 449 00; e-mail: Această adresă de email este protejată contra spambots. Trebuie să activați JavaScript pentru a o vedea.

Coordonator local Vulcanești: Ianul Dumitru. Tel.: +373 691 582 52; e-mail: Această adresă de email este protejată contra spambots. Trebuie să activați JavaScript pentru a o vedea.

Granturile pentru dezvoltarea afacerilor sunt oferite în cadrul Programului ”Susținerea agriculturii și dezvoltării rurale în UTA Găgăuzia și Taraclia" (SARD), finanțat de Uniunea Europeană și implementat de Programul Națiunilor Unite pentru Dezvoltare.