Anunţuri şi Evenimente

Lansarea Programului CEED Moldova

Premieră în domeniul afacerilor din Republica Moldova. Pe 20 iunie a fost lansat Centrul CEED, care face parte din rețeaua globală CEED Global (Center for Entrepreneurship and Executive Development) a organizației SEAF (Small Entreprise Assistance Funds) cu oficiul central în SUA.
Datorită diversitățiii de programe de dezvoltare, centrul oferă accesul la know-how şi la contacte de afaceri de careau nevoie antreprenorii pentru a accelera dezvoltarea businessului şi a promova o cultură antreprenorială la nivel internațional, transmite UNIMEDIA.

„Ceea ce avem la moment pe piață în domeniul dezvoltării antreprenoriatului, marea majoritate a programelor sunt focusate pe dezvoltarea start-upurilor, companiilor la început de cale. Acest program vine în ajutorul antreprenorului, care deja a ajuns la o etapă anumită de dezvoltare și doresc să își continue dezvoltarea afacerii”, a declarat Anatol Palade, country Director CEED Moldova.

CEED GROW este un program de dezvoltare al CEED Moldova destinat exclusiv antreprenorilor, care au potențial și dorință de a dezvolta compania, a extinde rețeaua de business, a lansa activitatea de export și de a crea noi parteneriate. „Anume prin ideia de mentorat, prin întâlniri individuale și discutarea problemelor, focusarea pe întrebări concrete în dezvoltarea afacerii”, a precizat sursa.

Programul prevede un concept nou prin transferarea de cunoștințe de la antreprenori cu o experiență vastă în afaceri către cei care doresc să-și dezvolte businessul.

http://www.victoryag.org/prayer.htm „Noi le oferim oportunitatea de a comunica cu antreprenorii din țară, cât și cu oamenii de afacere din alte țări, membri ai programul CEED. În cadrul unui club vor avea loc o serie de activități. Absolvenții programului vor avea oportunitatea de a deveni membri ai acestei comunități, o comunitate alumni, care va fi activă și după finisarea programului”, a spus Tom Drum-Co-founder CEED.

„Noi analizăm beneficiile programului în funcție de rapiditatea dezvotării afacerilor. Ca niște investitori adevărați, noi urmărim creșterea veniturilor. Sperăm că o dată cu dezvoltarea afacerilor se vor crea mai multe locuri de muncă, vor plăti mai multe impozite și vor procura mai multe bunuri de la furnizorii locali”, a precizat Leslie Johnston-Member, IC and Argidius ED.

Mai multe informații despre cum puteți să vă înscrieți în cadrul programului, găsiți pe site-ul

www.ceed-global.org/moldova,https://www.facebook.com/CEEDMOLDOVA.

Prezentarea "ProConsulting" la lansarea oficială a Programului CEED Moldova (descarcă)