Anunţuri şi Evenimente

Compania ProConsulting a semnat noi contracte de prestări servicii de consultanţă financiară pentru beneficiarii programelor IFAD în Moldova

    Compania ProConsulting a fost reacreditată în calitate de prestator de servicii pentru beneficiarii  programelor Fondului  Internațional pentru Dezvoltarea Agriculturii (IFAD) pentru anul 2012. În cadrul  programului, Proconsulting, oferă servicii de  planificare financiară pentru benefciarii liniilor de credite prin  programele IFAD, la un preţ redus cu pînă la 50% din preţul serviciilor.

    Fondul Internaţional pentru Dezvoltarea Agriculturii (IFAD), acordă asistenţă financiară ţărilor în curs de  dezvoltare, pentru   a genera investiţii, a dezvolta afaceri din sectorul agricol, a majora venituri  în  activitatea economică din spaţiul rural.

   Republica Moldova a aderat la Fondul Internaţional pentru Dezvoltare Agricolă (IFAD) în anul 1996. În prezent Guvernul Republicii Moldova în cooperare cu Fondul Internaţional pentru Dezvoltarea Agricolă (IFAD) realizează următoarele Programe, ce au ca scop diminuarea sărăciei şi dezvoltarea economică în mediul rural:

  •  Programul de Fianţare Rurală şi Dezvoltare a Întreprinderilor Mici
  •  Programul Revitalizării Agriculturii
  •  Programul de Dezvoltare a Afacerilor Rurale
  • Programul de Servicii Financiare Rurale şi Marketing

   Programele date oferă posibilitatea de dezvoltare a afacerilor prin acordare de credite la condiţii avantajoase. De asemenea, se oferă consultanţa necesară pentru obţinerea creditelor şi dezvoltarea / iniţierea afacerilor. Un domeniu distinct al Programelor este îmbunătăţirea infrastructurii economice rurale cu impact la dezvoltarea afacerilor.