Anunţuri şi Evenimente

Compania “ProConsulting” a participat la “ Conferința Regională de Consultanță” Iași 2009. Organizată de AMCOR în parteneriat cu DAL Consulting Iaşi.

Evenimentul a avut loc în Sala Mare a Direcţiei pentru Agricultură şi Dezvoltare Rurală Iaşi, în data de 26 iunie şi a reunit reprezentanţi a peste 70 de firme din regiunea de Nord-Est a Romaniei.
Consultanța în management = soluții, resurse și valoare adăugată pentru client.
Conferinţa a abordat oportunităţile oferite de consultanţă, sistemele de atestare naţională şi certificare internaţională AMCOR, varietatea serviciilor de consultanţă: consultanţa IT, consultanţa in domeniul fondurilor structurale, consultanţa în sisteme de management a calităţii şi oportunităţile oferite de programele internaţionale de cofinanţare a consultanţei.

Despre AMCOR
AMCOR, Asociaţia Consultanţilor în Management din România, este organizaţia profesională a firmelor şi specialiştilor din domeniul consultanţei în management. AMCOR reuneşte astăzi peste 75 de companii de consultanţă şi training în management, incluzând liderii pieţei româneşti în aceste sectoare.