Ruslan Nastas, Consultant Senior Marketing, S.R.L. ProConsulting – cîştigătorul consursului „În luptă cu contrabanda de ţigări în Republica Moldova”

 
 

 

Contrabanda cu ţigări este una din cele mai actuale probleme în întreaga lume. Să ia parte la lupta cu acest fenomen negativ a decis şi revista Business Class în parteneriat cu Japan Tabacco Internaional (JTI) Moldova, cu susţinerea Serviciului Vamal şi cel de Grăniceri ale Republicii Moldova.

La concurs au luat parte studenţii universităţilor, specialişti în domeniul marketingului, PR, reclamei, jurisprudenţei, managementului, serviciilor vamale, funcţionari publici, etc. Pe toată durata concursului au fost înregistrate 39 de proiecte care includeau măsuri de combatare a producţiei falsificate de produse din tutun şi urmăreau o scădere a volumului de produse exportate ilegal din Republica Moldova.

Autorilor celor mai bune 3 proiecte le-au fost înmînate premii de valoare: iPad, notebook şi  aparat foto.

Binemeritatul câştigător, unanim votat de către juriu,  a devenit Ruslan Nastas, Consultant Senior Marketing în cadrul companiei ProConsulting SRL.

„Mă aştepam să fiu printre primii trei cîştigători, dar nu credeam că voi lua premiul întîi. Sunt foarte bucuros că proiectul efectuat de mine a fost evaluat pe bună dreptate. Sper că am contribuit cu lucrarea mea, la rezolvarea problemei contrabandei cu ţigări.”